Το καλάθι σας είναι άδειο.

Manster Skater (SKT)

Κατασκευαστής: Stamos Email
Τιμή:
Τιμή πώλησης676,50 €

Περιγραφή

Περιγραφή

Manster Skater (SKT)

Κωδ.: Manster Skater

Το Manster Skater είναι ένα αξεσουάρ Ελληνικής κατασκευής για βιντεολήπτες που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε από τη ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. κατά τη διάρκεια της Photovision 2011 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από έμπειρους βιντεογράφους.

 

Κύριες Λειτουργίες

Το Manster Skater είναι ένα τροχήλατο dolly που επιρέπει στην κάμερά σας να καταγράψει πλάνα σε κορυφαίας ακρίβειας ευθείες και κυκλικές προκαθορισμένες τροχιές.

Κατασκευαστικά, βασίζεται σε πλάκα αλουμίνιου πάχους 10mm, απολύτως άκαμπτη σε φορτια μέχρι και 35 κιλά . Τα ζευγάρια των δακτυλίων που φέρουν τους αξονες των τροχών κατασκευάζονται σε σταθμό CNC για μέγιστη ακρίβεια κατασκευής και ο κάθε τροχος εδράζεται σε δύο ρουλεμάν με αποστάτες και ατσάλινο άξονα. Ο κάθε δακτύλιος διαθέτει ανεξάρτητο φρένο. Ο δίσκος των μοιρών εμφανίζει ενδείξεις σε βήματα 1 μοίρας και αριθμητική ένδειξη ανα 20 μοίρες.

Το skater συνοδεύεται απο leiserpointer σε βάση η οποία προσαρμοζόμενη σε κάθε τροχό ξεχωριστά, βοηθά στο να διαγραφεί περιστροφή γύρω απο αντικείμενα, σε σταθερή τροχιά 360 μοιρών. Στην πλάκα αλουμινιου υπάρχουν δύο υποδοχές με βίδα 3/8" όπου μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιαδήποτε κεφαλή video, όπως περιλαμβάνεται και αποστατης ύψους 10 cm που μας δινει την δυνατότητα να τοποθετήσουμε την κεφαλή μας ποιό ψηλά σε μεγαλύτερη απόσταση απο την πλάκα δίνοντας μας την ευχαίρια να δώσουμε στην κάμερα μας μεγαλύτερη κλήση προς τα επάνω. Το συνολικό βάρος της κατασκευής είναι 3,85kg.

Χαρακτηριστικά

Βάρος Συστήματος. 3,85kgs

Πάχος Πλάκας Αλουμινίου. 10mm

Μέγιστο Φορτίο. 35kgs

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση και διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

 

 • Mail Us

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Τηλεφωνο

  +30 - 210-2011758

   

 • Διευθυνση

  Κουρτίδου 109 Κάτω Πατήσια 11143 .